En ordentligt utförd fönsterrenovering gör att dina fönster håller länge. Därför är vi väldigt noga med att visa vår arbetsprocess och arbetar med checklistor för att tydliggöra den för dig som kund. En fönsterrenovering innehåller flera moment som alla är lika viktiga. Slarvas det med ett moment i fönsterrenoveringen kommer fönstren få renoveras snart igen. Många gånger tror man inte att det går att utföra en fönsterrenovering för att fönstren ser så dåliga ut men det går nästan alltid utföra en fönsterrenovering och återställa fönstren. Kontakta oss på Älmhults Färg så berättar vi mer! 

Ange ditt telefonnummer så hör vi av oss så fort vi kan!

ROT-ARBETE

Passa på att utnyttja ROT-avdraget! Skattereduktion för husarbeten medges med 30% av arbetskostnaden för husarbete men högst 50 000 kr per person och år. För att Du ska få skattereduktion för ROT-arbete krävs att du äger bostaden (småhus, bostadsrätt, ägarlägenhet) där ROT-arbetet utförs.

DÄR FÖR SKA DU ANLITA ÄLMHULTS FÄRG

Älmhults Färg med Bertil Henningsson i spetsen har sedan 1983 varit den mest personliga & prisvänliga färgbutiken i Älmhult. Vi har en stor kundkrets av både privat och företagskunder.

Kontakt

Öppettider