Linoljefärg i Småland? Beställ av oss för bästa pris!

Linoljefärg är byggd på traditioner sedan flera hundra år tillbaka och ger därför huset ett genuint och vackert utseende. Färgen är baserad på linolja och zinkvitt och används för ny- och ommålning av tidigare linoljefärgsbehandlade träfasader, fönster och snickerier utomhus.

Med vår linoljefärg får du mest färg för pengarna, från 15-20 kvm/liter. Om du underhåller den gamla linoljefärgen i tid så är det enkelt att göra om – borsta bort gammal färg och måla. Måla tunt då det inte finns något vatten eller några kemikalier som dunstar bort av sig själv. Målningsintervallet med Linoljefärg är olika beroende på var i Sverige det har målats och hur utsatta ytorna är. Med bra underlag, rätt underhåll och målningsförfarande är underhållsintervallet cirka 10-18 år.

Ange ditt telefonnummer så hör vi av oss så fort vi kan!

ROT-ARBETE

Passa på att utnyttja ROT-avdraget! Skattereduktion för husarbeten medges med 30% av arbetskostnaden för husarbete men högst 50 000 kr per person och år. För att Du ska få skattereduktion för ROT-arbete krävs att du äger bostaden (småhus, bostadsrätt, ägarlägenhet) där ROT-arbetet utförs.

DÄR FÖR SKA DU ANLITA ÄLMHULTS FÄRG

Älmhults Färg med Bertil Henningsson i spetsen har sedan 1983 varit den mest personliga & prisvänliga färgbutiken i Älmhult. Vi har en stor kundkrets av både privat och företagskunder.

Kontakt

Öppettider